sideinnhold

BERNINA 3 serien - SK Symaskinservice - stedet for reparasjon og salg av symaskiner.

Oppdatert 24.09.2018
Go to content

Main menu:

Vårt tilbud > Nye og brukte maskiner > BERNINA produkter
BERNINA 3-serien tilbyr symaskiner som er lett å betjene, er svært velegnet for nybegynnere, og som utmerker seg med sin robuste utforming og et utall av kreative muligheter. Oversiktlige direktevalgtaster gir rask tilgang til alle funksjonene i BERNINA 3-serien. En kraftig LED-sylampe og en oversiktlig LCD-skjerm sørger for en optimal oversikt, og takket være den integrerte minnefunksjonen kan du også lagre dine egne stingvariasjoner og -kombinasjoner – den optimale starten på din kreative hobby.
BERNINA 380


BERNINA 380 tilbyr et stort funksjonsomfang med 221 stingtyper, automatiske knappehull, speilfunksjon og mye mer – toppmodellen i 3-serien.
BERNINA 350
BERNINA 350 PE tilbyr høyeste presisjon med god, sveitsisk kvalitet – oppdag den nye modellen fra BERNINA med et uslåelig forhold mellom pris og ytelse!
BERNINA 330
En velykket opplevelse garanteres: Med BERNINA 330 syr du best helt fra første sting – den optimale starten i denne kreative hobbyen
Sy og quilt med BERNINA 380

Mer behagelig sying med sybord. 
At komfortnivået er stort på BERNINA 380, vises av alle de tilgjengelige sybord til symaskinen: Det forstørrer arbeidsflaten på symaskinen med ett eneste håndgrep og gir deg bedre kontroll over syarbeidet ditt. Dermed beholder man oversikten over selv store prosjekter med BERNINA 380. Like lett som man setter sybordet på symaskinen, tas den også av når friarmen skal brukes. 
BERNINA 350 PE: Den fiffige allrounderen

Større arbeidsflate med tilleggsbord
BERNINA 350 PE er utstyrt med et friarmtilleggsbord, som lar deg forstørre arbeidsflaten med ett håndgrep. Sik tilbyr BERNINA 350 PE bedre komfort ved sying og muliggjør best mulig kontroll og føring for sømarbeidet. Det skarpe LED-sylyset lar deg alltid se sømarbeidet ditt godt. Dette er en klar fordel fordi du alltid kan ha en godt oversikt over hele prosjektet ditt når du syr eller quilter. Selv store sømarbeider lar seg håndteres på en flytende og bekvem måte – og når man igjen bare har behov for normal søm, fjernes tilleggsbordet fra BERNINA 350 PE også med et håndgrep. 
BERNINA 330: Kvalitet fra første sting

30 minneplasser til egne kombinasjoner
Det store antallet sting gjør at BERNINA 330 inviterer til å prøve og eksperimentere. Slik skaper du attraktive stingkombinasjoner som man kan bruke igjen neste gang. Før trengte man en notisbok for å huske stingkombinasjoner, men BERNINA 330 tilbyr et stort langtidsminne med 30 minneplasser til dine egne kreasjoner. Dermed tilbyr BERNINA 330 mer komfort enn mange andre symaskiner for nybegynnere – plass til din egen kreativitet. Også når BERNINA 330 brukes til opplæring er minnefunksjonen nyttig, siden den sikrer at de nødvendige stingkombinasjonene er tilgjengelige i neste time også – akkurat slik de ble lagret.
Toppmodellen i 3-serien

Med BERNINA 380 har du en toppmaskin som har både et stort utvalg funksjoner og perfekt design. En moderne, lys LCD-skjerm viser deg alle de innstilte funksjonene. Direktevalgtaster sørger for rask og enkel betjening. Hastighetsregulering, halvautomatisk nålitreder, automatiske knapphull eller raske stingvalg sørger for at du sparer tid, og gjør nøyaktig sying og patchwork-arbeid mulig.

Les mer om BERNINA 380 og se veiledningsvideoer her.....
Frihet og funksjonalitet

BERNINA 350 PE er et mesterverk når det gjelder design og funksjoner. Enten du syr klær, utformer hjemmetilbehør, quilter eller ganske enkelt reparerer noe, lar denne maskinen deg bruke mange ulike teknikker. Den overbeviser også med sitt funksjonelle og moderne design.

Les mer om BERNINA 350 og se 
veiledningsvideoer her.....
Sofistikert design og klare linjer

BERNINA 330 er ikke bare nyskapende, men er også den perfekte ledsageren for nybegynnere innen søm. Den overbeviser med sin LCD-skjerm, sterke LED-sylampe og automatiske knappehullfunksjon. Ikke minst er den godt egnet som opplæringsmaskin.

Les mer om BERNINA 330 og se 
veiledningsvideoer her..... 
Veiledende pris
Veiledende pris
Veiledende pris
Back to content | Back to main menu google-site-verification: google72691d68edad0e78.html