sideinnhold

BERNINA Overlock - SK Symaskinservice - stedet for reparasjon og salg av symaskiner.

Oppdatert 24.09.2018
Go to content

Main menu:

Vårt tilbud > Nye og brukte maskiner > BERNINA produkter
BERNINA Overlock - BERNINAs overlockprogram omfatter en palett som spenner over ulike modeller som dekker alle krav fra nybegynnere til erfarne overlocksyersker. Stort utvalg av sømmer, den velkjente BERNINA-presisjonen og stor sykomfort er ting som kjennetegner BERNINAs overlockmodeller. Samtidig tilbyr de en mengde nyskapende funksjoner som gjør betjeningen enda lettere og resultatene enda mer presise, som utsvingbare syføtter, rullekantspake eller differensialtransport: komfortabel overlocksøm i velkjent sveitsisk kvalitet.
Med BERNINA blir overlocksøm helt enkelt: sy, skjær og trim i ett arbeidstrinn – med robuste maskiner som er lette å betjene og gir utmerkede arbeidsresultater. Ømfintlige silke- eller satengstoffer, eller kraftige lin-, fleece- og denimstoffer lar seg bearbeide jevnt og presist med BERNINAs overlockmaskiner. Samtidig sørger den enkle betjeningen på BERNINAs overlockmaskiner for at du syr overlocksøm som en proff etter bare kort tid. Raskt og lett får man perfekte resultater – det er overlocksøm på høyt nivå for de kravstore som legger vekt på profesjonell kvalitet.

BERNINA 700 D

BERNINA 700D er utrolig enkel å betjene og bearbeider alle anvendbare stoffer – sveitsisk presisjon for ambisiøse nybegynnere.
BERNINA 800 DL

BERNINA 800DL muliggjør presis overlocksøm med alle anvendbare stofftyper og tilbyr også den beste sykomforten i kompaktklassen
BERNINA 1150 MDA

BERNINA 1150MDA er et godt valg på grunn av sin allsidighet og tallrike komfortfunksjoner som gjør overlock-søm både enklere og mer nøyaktig
Justerbar trådspenning – optimal kontroll
Med BERNINA 700D har du alltid trådspenningen lett tilgjengelig: Den praktiske skyvebryteren viser deg med ett blikk hvilken trådspenning som er innstilt for øyeblikket, og lar deg raskt tilpasse trådspenningen til den valgte sømmen og sytråden. Slik garanterer 700D deg alltid optimal kontroll over trådspenningen for nøyaktig og presis søm, og du får perfekte resultater på et øyeblikk – både nyttig og praktisk, spesielt for nybegynnere innen overlocksøm.
Betjening for differensial og stinglengde

BERNINA 800DL gir deg bekvem tilgang til betjeningselementene for stofftransport og stinglengde, hvor innstillingene kan justeres med et håndgrep. Differensialtransportsystemet på BERNINA 800DL er spesielt nyttig, den forhindrer effektivt uønskede rynker eller bølgedanning i strikkevarer: Du kan justere transporten så godt i forhold til symaterialet ditt at du alltid oppnår glatte sømmer, selv på svært lette og fine stoffer som ofte er svært vanskelige å bearbeide. Differensialtransporten på BERNINA 800DL kan du også bruke til å skape rynker der du måtte ønske, noe som gir deg tilgang på en svært effektfull kreativ teknikk. Graden av rynker angir du helt enkelt med dreiebryteren.
mtc-dreieknapp: Reguler kanttrådlengden helt nøyaktig

BERNINA 1150MDA har det patenterte mtc-trådkontrollsystemet (mikro-trådkontroll), som lar deg stille inn kanttrådlengden helt nøyaktig ved å vri på innstillingsrattet. Slik får du til perfekt søm med ett håndgrep – og det gjelder for alle materialer og sting. Denne mikrotrådkontrollen gir BERNINA 1150MDA helt nøyaktige syresultater som overbeviser med sin presisjon: ideell både for kravstore overlocksyersker og kommersielle atelierer.
Differensialtransport for glatt eller rynket søm

Med BERNINA 700D er også bearbeidelsen av strikkede eller svært finvevde stoffer ikke noe problem, takket være den nøyaktige differensialtransporten tilhører uønsket sømrynking eller rysjethet fortiden. Transporten kan, ved hjelp av dreiebryteren, stilles inn helt nøyaktig for å oppnå glatte, perfekte sømmer uten rysjer på 700D – og det til og med i løpet av arbeidsprossessen. Slik kan du raskt korrigere det dersom det oppstår forstyrrende rynker i sømmen din. Når du ønsker en rynkesøm kan du, akkurat like lett, stille inn rynkethetens intensitet ved hjelp av innstillingsbryteren. Slik gir BERNINA 700D deg enkel tilgang til virkningsfulle, kreative teknikker, lett og ukomplisert – og det med et samtidig presist sømbilde.
Lay-in-trådtreingssystem

BERNINA 800DL er utstyrt med lay-in-trådtreingssystemet, som reduserer tidsforbruket ved trådbytte til et minimum. Takket være den ukompliserte betjeningen er trådbytte ikke lenger vanskelig å få til, men gjøres nå med svært lite arbeid. Undertrådtreingssystemet på BERNINA 800DL  sørger for at også undertråden nå blir sittende der den hører hjemme. Med denn praktiske funksjonen tilhører 800DL de mest komfortable maskinene i sin klasse og gjør at du kan gå tilbake til den kreative delen av syarbeidet ditt så raskt som mulig.
Frontfotløft til store søm-arbeider

Med frontfotløften kan syfotspissen på BERNINA 1150MDA heves enda høyere, noe som lar deg plassere og føre mer volumiøse stoffer på en betydelig mer behagelig måte. Slik tilbyr BERNINA 1150MDA bedre sikkerhet og merkbart høyere sykomfort ved arbeid med tykke stofflag eller håndstrikk, fordi man ikke må presse stofflagene sammen for å kunne skyve dem inn under syfoten – et pluss for lett og problemfri overlock-søm av selv vanskelige sømarbeider.
Veiledende pris
Back to content | Back to main menu google-site-verification: google72691d68edad0e78.html