sideinnhold

BERNINA tilbud - SK Symaskinservice - stedet for reparasjon og salg av symaskiner.

Oppdatert 24.09.2018
Go to content

Main menu:

Vårt tilbud > Nye og brukte maskiner > BERNINA produkter
BERNINA tilbyr mange nyttige produkter, foruten symaskiner. Det store utvalget av tilbehør gjør at du virkelig kan utnytte alle mulighetene BERNINA har å tilby, enten det gjelder sying, brodering eller quilting. I tillegg gir BERNINA din kreativitet rom til å vokse med ulike programvareløsninger. 


tilbyr symaskiner som er lett å betjene, er svært velegnet for de med noe erfaring, og som utmerker seg med sin robuste utforming og et utall av kreative muligheter.

serien tilbyr symaskiner som er lett å betjene, er svært velegnet for nybegynnere, og som utmerker seg med sin robuste utforming og et utall av kreative muligheter.

omfatter en palett som spenner om ulike modeller som dekker alle krav fra nybegynnere til erfarne overlocksyersker. Stort utvalg av sømmer, den velkjente BERNINA-presisjonen og stor sykomfort er ting som kjennetegner BERNINAs overlockmodeller.

Klikk på linkene over og les mer om hver maskin. Du finner også mere informasjon på BERNINAs hemmesider. Klikk på bildene underBe om tilbud

I BERNINAs omfattende program av Sveitsiske kvalitetsmaskiner har vi på våre sider her plukket frem en liten produktpakke av maskiner som vil tilfredsille det normale behov hos en husholdning.
Vi er en liten og fleksibel bedrift og har mulighet til å gi deg gode priser på de avbildede maskinene. 

Kikk  på konvolutten og send oss en forspørsel.
Back to content | Back to main menu google-site-verification: google72691d68edad0e78.html